Zeeuwse knop sjabloonHet Zeeuws mosselbestekSchaal- en schelpdierprikkersAmuseschelpen

Amuse schelpen

 

De Amuse schelpen zijn afgeleid van de ‘Pétoncles noirs’. De pétoncle is een kleine variant van de coquille Saint-Jacques. Hij leeft vooral in Frankrijk aan de kust van Charente - Maritime en Bretagne. De pétoncle noir heeft een zwarte, bordeaux-rode kleur, heeft twee gebogen kleppen en bij de scharnier een afgesneden oortje.

De Amuse schelpen zijn per vier stuks verpakt in een luxe zwarte doos met certificaat van echtheid. De schelpen zijn een zuiver tinnen product en worden ambachtelijk gegoten in Nederland.

Bijzonder geschikt voor vishapjes en andere amuses!

De schelpen mogen niet in oven en vaatwasmachine.

(Klik op foto voor vergroting)

Amuseschelpen Amuse van gehaktballetje en ei Amuse schelpen Schelp gebruikt voor tafelschikking

Amuse van garnaal en zalm Amuse van poffertje, haring en biet (foto: www.madebyellen.com) Coquille en zalmrolletje op roggebrood Four of a kind